Deprem Antalya / Türkiye Fiziki CoÄŸrafya: Karma Türkiye Haritası - Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Japonya Haritası ve Japonya Uydu Görüntüleri
Japonya Haritası ve Japonya Uydu Görüntüleri from www.turkiye-rehberi.net
Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta.

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Deprem birçok ilden de hissesildi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi.

Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Deprem: Antalya Deprem Bölgeleri Haritası
Deprem: Antalya Deprem Bölgeleri Haritası from 3.bp.blogspot.com
Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .

Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi.

Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Depremde en riskli kentti, en güvenli il oldu!
Depremde en riskli kentti, en güvenli il oldu! from i.superhaber.tv
Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta.

08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .

08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi.

Deprem Antalya / Türkiye Fiziki CoÄŸrafya: Karma Türkiye Haritası - Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.